Kiruna IF “Acceptansen till Allsvenskan”

PR- OCH MEDIARÅDGIVNING

Bakgrund & Uppdrag

Kiruna IF:s HBTQ-satsning är ett av våra mest älskade PR-projekt. Vi är riktigt stolta över att vi har varit med på ett hörn och stöttat med PR- och mediarådgivning kring föreningens HBTQ-certifiering och projektet “Acceptansen till Allsvenskan”.

Klubben hade själva en stark idé i att spela i regnbågströjan. Vi hjälpte dem bara att synas lite bättre. Med pressreleaser och presskontakter som satte dom i TV4:s nyhetsmorgonsoffa och skapade stort intresse i internationella medier.

Under året som följde vann Kiruna IF flera fina utmärkelser, som Sportspegelns hederspris på Idrottsgalan och storslam på QX-galan. En fantastisk respons på ett viktigt ställningstagande som i kombination med en effektfull kommunikation ledde till att många svenskar för allra första gången kom i kontakt med begreppet HBTQ.

Behöver du hjälp med PR och media?

Vill du nå ut med ditt budskap? Eller kanske med din tjänst eller produkt? Vi hjälper dig att synas, sälja eller påverka med rätt budskap, ton och timing. Kontakta oss gärna för ett inledande samtal idag!

Fler uppdrag

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt möte!