Webblösningar med mindre krångel

Heedmark nyheter   •   Oktober 8, 2020

Tillsammans med vår samarbetspartner nobox tar vi ett helhetsansvar för er webbnärvaro och erbjuder tjänster inom support, service och förvaltning.

Heedmark har byggt webbplatser för svenska och globala varumärken i mer än 10 år och älskar att skapa digitala mötesplatser som hjälper till att sälja produkter och tjänster och kommunicera varumärken.

För att göra vårt tjänsteutbud ännu mer heltäckande och kvalitativt har vi inlett ett samarbete med webbyrån nobox i Karlstad. Nobox har en bred kompetens inom digitala lösningar, med specialisering inom WordPress, och erbjuder en komplett tjänst för drift, support och förebyggande underhåll.

Tyvärr blir cyberattacker, spam och skadlig kod allt vanligare. Därför är det av största vikt att webbplatsen är stabilt byggd från grunden och kontinuerligt tekniskt uppdaterad för att bibehålla en god säkerhet. Med vårt serviceavtal får ni förtur om något ändå skulle hända och vi behandlar ert ärende skyndsamt. Målsättningen är att påbörja felsökning omgående.

Genom vårt samarbete med nobox erbjuder vi:

  • Hosting (webbhotell) via nobox egna servrar
  • Support och felsökning vardagar mellan 8.00 och 17.00
  • Serviceavtal för förebyggande underhåll

Kontakta oss gärna med ert webbprojekt – vi tar oss an både uppfräschning och teknisk genomgång av befintliga hemsidor och utveckling av nya webbplatser, för både stora och små kunder.

Läs mer om våra webbtjänster