Loading...

Vi hjälper industrin att sälja till industrin

Heedmark nyheter   •   April 21, 2020

Genom vår tjänst Tekniskt Sälj & Reklam hjälper vi industrin att sälja till industrin med både operativa säljprocesser och genom alla former av reklam och kommunikation.

Kärnan i vårt arbete ligger i teknisk förståelse för er produkt. Samtliga medarbetare i vårt teknikteam har jobbat inom industrin i olika roller och därefter utvecklats vidare till tekniska kommunikatörer eller projektledare för kommunikation. Vi har den bakgrund som krävs för att både kunna rådge strategiskt och kvickt och kostnadseffektiv ta fram den media ni behöver utan att tänka varken för kortsiktigt eller alltför stort och dyrt.

Var sak har sin tid och alldeles särskilt i små och medelstora företag. Vad behöver ni göra just nu? Vi kommer snabbt in i matchen och hjälper er med ert budskap på befintlig eller ny hemsida, i en reklamfilm, digital kampanj eller genom proaktivt säljstöd.

Vi har en väldigt hög förståelse för industrins förutsättningar och behov. Som ett exempel på detta kan nämnas att vi ofta arbetar konkret i en produkt- eller innovationsgrupp och har goda kunskaper också om patent- och varumärkesprocesser. Heedmarks grundare Daniel Kangas är medupphovsman till två tekniska patent via sådana konsultuppdrag, där han tillsammans med kunden tagit de slutliga stegen i produktutvecklingen samtidigt som varumärkesprocesser och marknadsstrategier smygstartat inför lansering.

Kontakta oss redan idag för ett inledande samtal om små och snabba insatser eller långsiktiga samarbeten.

Läs gärna mer i vår broschyr!

Läs gärna mer i vår broschyr!