Ny medarbetare – Anna Makeeva!

Heedmark AB Kiruna Anna Makeeva

Heedmark nyheter   •   Juli 1, 2019

Under juni har vi hälsat Anna Makeeva välkommen som digital strateg och redaktör hos Heedmark.

Anna har flerårig erfarenhet som digital marknadsförare och content manager för internationella varumärken och kommer att tillföra nyckelkunskaper inom mediaplanering och kampanjstrategi för våra kunders digitala kanaler.

Anna kommunicerar på engelska, tyska och ryska och har en akademisk bakgrund inom kommunikation och journalistik, med praktisk erfarenhet från anställningar som copywriter och chefsredaktör vid tidskrifter och webbpublikationer inom bland annat besöksnäring och detaljhandel.

I hennes senaste roll som Digital Manager vid reklambyrån R.S.V.P. med kontor i Moskva och Singapore har hon ansvarat för att utveckla, planera och genomföra den digitala kampanjen för det internationella projektet Qatar-Russia Year of Culture 2018.

Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare ombord och är övertygade om att Anna med sin kommunikativa och analytiska förmåga har mycket att erbjuda Kirunas besöksnäring och näringsliv. Inte minst när det gäller att hjälpa företag att nå ut på den internationella marknaden och nå sin fulla digitala potential.

För att presentera Anna närmare bad vi henne svara på några frågor.

Hej Anna!

Berätta om dina styrkor och vad du kommer att tillföra Heedmark?Kombinationen av att jag har arbetat i sju år som journalist och redaktör och min erfarenhet av integrerade digitala kampanjer för stora och små varumärken har gett mig verktygen att hantera marknadskommunikation i många olika former. Jag kombinerar gärna metoder så som storytelling, annonsering, sales promotion, influencermarknadsföring och sociala medier m.m. genom en smart mix av strategi, metoder och aktiviteter och har lätt för att hitta olika sätt att nå målgruppen och presentera produkten från olika perspektiv i olika kanaler.

Vad är ditt drömprojekt som digital strateg?

Ett drömprojekt för mig skulle vara att arbeta med ett socialt värderat projekt inom exempelvis miljöområdet eller ett projekt som hjälper människor att få bättre livsmöjligheter. Något som förbättrade utsikterna till tillväxt och framgång för andra.

Du har nyligen flyttat till Kiruna, vad ser du fram emot att uppleva i sommar?

Först och främst vill jag prova på alla sommarupplevelser som Kiruna erbjuder, såsom fjällvandring, fiske och ridning. Jag är också sugen på att utforska lokala legender.

Det låter utmärkt tycker vi! Vi önskar Anna varmt välkommen till Heedmark och Kiruna och hoppas sommaren blir riktigt fin!