Heedmark söker förstärkning till vårt kundteam

Heedmark Nyheter   •   Oktober 12, 2017

Är du den vi söker?

Har du en bakgrund inom verkstad eller industri och trivs i rollen där du får utveckla kundkontakter och nyttja dina kunskaper inom teknik och kommunikation? Då är du kanske personen vi söker till rollen som kundutvecklande kommunikatör.

I rollen ingår att:

  • Skapa, utveckla och vårda kundrelationer
  • Planera och genomföra behovsanalys hos kund
  • Erbjuda marknadsföringsaktiviteter i samråd med vårt produktionsteam
  • Författa enklare texter om kundens tjänster och produkter
  • Ta fram faktaunderlag för annonsering, trycksaksproduktion och hemsidor

Vi söker dig som

Har arbetat minst några år inom kommunikation, men samtidigt har tidigare erfarenheter från industri- eller tekniksektorn. Du har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang och trivs i rollen där du får driva projekt och ha en nära kontakt med kund.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad, förtroendegivande och ödmjuk. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. Då vi arbetar i Adobe Creative Cloud är det viktigt att du kan, eller vill lära dig, grunderna i detta verktyg. Kunskaper i InDesign och webbpublicering är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Spännande och varierande uppdrag med möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder också stor möjlighet att arbeta på distans i perioder. Med en ansvarstagande inställning så mycket som ca 1 vecka per månad, och under lågsäsong i något längre sammanhängande perioder.

Anställningen är en provanställning med placering i Kiruna. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Kangas på 070-226 26 56. Din ansökan skickar du till admin@heedmark.com. Vi genomför intervjuer och anställer löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!