Heedmark söker förstärkning till vårt kundteam

Heedmark Nyheter   •   Oktober 12, 2017

Är du den vi söker?

Har du en bakgrund inom verkstad eller industri och trivs i rollen där du får utveckla kundkontakter och nyttja dina kunskaper inom teknik och kommunikation? Då är du kanske personen vi söker till rollen som kundutvecklande kommunikatör.

I rollen ingår att:

  • Skapa, utveckla och vårda kundrelationer
  • Planera och genomföra behovsanalys hos kund
  • Erbjuda marknadsföringsaktiviteter i samråd med vårt produktionsteam
  • Författa enklare texter om kundens tjänster och produkter
  • Ta fram faktaunderlag för annonsering, trycksaksproduktion och hemsidor

Vi söker dig som

Har arbetat minst några år inom kommunikation, men samtidigt har tidigare erfarenheter från industri- eller tekniksektorn. Du har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang och trivs i rollen där du får driva projekt och ha en nära kontakt med kund.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad, förtroendegivande och ödmjuk. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och är en van användare av Officepaketet. Då vi arbetar i Adobe Creative Cloud är det viktigt att du kan, eller vill lära dig, grunderna i detta verktyg. Kunskaper i InDesign och webbpublicering är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Spännande och varierande uppdrag med möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder också stor möjlighet att arbeta på distans i perioder. Med en ansvarstagande inställning så mycket som ca 1 vecka per månad, och under lågsäsong i något längre sammanhängande perioder.

Anställningen är en provanställning med placering i Kiruna. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Kangas på 070-226 26 56. Din ansökan skickar du till admin@heedmark.com. Vi genomför intervjuer och anställer löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Se fler nyheter
2019-05-22T20:11:47+00:00
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer Jag förstår