Heedmark – ett nordiskt tillväxtföretag

Heedmark AB har mottagit Nordiskt tillväxtcertifikat från UC.

Heedmark nyheter   •   juni 20, 2024

Heedmark har mottagit Nordiskt Tillväxtcertifikat från UC – en utmärkelse som visar att vi har vuxit stabilt med bibehållet goda siffror.  

De företag som får certifikatet visar på en stark tillväxt där parametrar som lönsamhet, soliditet och antal anställda tas i beaktning. Kraven för att kvalificera sig är högt ställda; endast 5 procent av Sveriges företag tilldelas certifikatet årligen.

Under de senaste två åren har Heedmark, en kommunikationsbyrå med kontor i Kiruna, Piteå och Stockholm, och medarbetare på flera orter i landet, mer än fördubblat sin omsättning, och antalet anställda har ökat med 60 procent.

– Nordiskt Tillväxtcertifikat är ett fint kvitto på att vi håller rätt kurs. Vi är en liten byrå i allmän mening, men det vi gör är ofta stort. En av våra kunder beskrev oss nyligen som den mest prestigelösa och serviceinriktade byrå han har jobbat med, och det är precis så vi vill vara! Den elogen går förstås till våra fantastiska medarbetare som är nyckeln till vår framgångsresa, säger vd Daniel Kangas.

Framöver har Heedmark fortsatt fokus på tillväxt.

– Vi ska växa både med och för våra medarbetare och kunder. Vi vill vara en stabil partner och en spännande arbetsgivare för alla som vill hoppa på Heedmark-tåget, säger Axel Malmström, delägare och platschef.