Heedmarks Exponeringspris 2020:
Nominera din vinnare!

Heedmark nyheter   •   November 10, 2020

Nu kan du nominera din eller dina favoriter till Heedmarks Exponeringspris 2020! Vem tycker du har gjort mest för att exponera Kiruna som stad och varumärke?

Heedmark tror på Kiruna. Som hemstad, arbetsort, destination och varumärke. Vi vill att fler ska få upp ögonen för Kiruna och vilja bo, arbeta och investera här. Därför delar vi ut Heedmarks Exponeringspris till den person som med kreativa och smarta grepp bidragit bäst till positiv exponering av Kiruna som stad och varumärke under det gångna året.

Syftet med priset är att inspirera och lyfta alla de eldsjälar vars gärning ger resultat och positiva effekter för Kiruna. Priset består av en penningsumma och ett diplom som delas ut till vinnaren under januari 2021.

Förra årets vinnare Mattias Heikki tilldelades priset för sitt arbete för Kiruna IF i sociala medier. Tack vare Mattias arbete har intresset kring Kiruna IF ökat kraftigt och därmed också exponeringen av Kiruna runt om i Sverige. Du kan läsa mer om förra årets pristagare här.

”Den positiva bilden av Kiruna sprids i slutändan av människor. Det kan vara personer som jobbar på stora bolag, arbetar ideellt i föreningar, är aktiva på sociala medier eller på något annat sätt sprider budskapet om Kiruna. De människorna vill vi lyfta fram.”

Så här gör du för att nominera

Gå in och gör din nominering här: länk till formulär eller via e-post till exponeringspris@heedmark.com senast den 30 november 2020. 

  • Nomineringen ska inkludera en motivering
  • Du som nominerar kan välja att ange ditt namn eller vara anonym

Regler för Heedmarks Exponeringspris

Den nominerade:

  • ska ha bidragit till positiv exponering av Kiruna under 2020
  • ska vara en enskild individ, ej ett företag eller organisation
  • behöver ej vara bosatt eller verksam i Kiruna

För mer information kontakta Axel Malmström på telefon 070-269 52 20 eller via e-post till axel.malmstrom@heedmark.com

Välkommen med din nominering!