Axel Malmström ny delägare i Heedmark

Heedmark nyheter   •   Februari 9, 2021

Heedmark stärker upp med ny delägare i det fortsatta arbetet mot att bli Kirunas fullservicebyrå inom kommunikation.

Axel Malmström har sedan september 2018 axlat rollen som kontorschef i Kiruna och har under de två år som gått utvecklat företaget med både nya kunder och tjänster. Som delägare kommer han att ha en viktig roll i arbetet framåt med att fortsätta utvecklingen av Heedmark till en fullservicebyrå med fokus på resultatskapande kommunikation.

– Axel och jag är väldigt lika när det gäller att ta ansvar för relationer och våga vara mänsklig även i den professionella rollen. Det skapar trygghet och ger mig personligen utrymme att utvecklas som brand manager för teknik- och industriföretag, säger Daniel Kangas.

Heedmark startades 2006 av Daniel Kangas med inriktning främst på Kirunas industrisektor. Idag består företaget av fem anställda och ett stort nätverk av specialister, kunderna finns inom såväl industri som besöksnäring och offentlig sektor.

Visionen är att i stadig takt utvecklas mot en fullservicebyrå med kontor i Malmfälten och Stockholm och samtidigt fortsätta trimma företagets nischade avdelning för industrikommunikation. Heedmark hjälper idag kunder med allt från att forma sitt arbetsgivarvarumärke och utveckla sina produkter och tjänster till att kommunicera via webb, film, digitala kampanjer och trycksaker m.m.

– Jag är verkligen glad över att få vara med och utveckla ett framgångsrikt företag med starka värderingar och mångåriga kundrelationer. Vårt mål är att erbjuda både större bredd och djup av tjänster och hjälpa kunder nå nya framgångar, säger Axel Malmström.