Projektledare inom kommunikation 

Heedmark nyheter   •   8 november, 2023

Kirunas kommunikationsbyrå söker en rutinerad projektledare

Heedmark har sedan 2006 hjälpt kunder att utveckla strategisk kommunikation som skapar långsiktiga och starka värden. Bland våra uppdragsgivare finns företag inom gruvnäring och industri, aktörer inom kultur- och besöksnäring samt offentlig sektor. 

Ofta anlitas vi för produktion av en hemsida eller trycksak. Lika ofta är vi ansvariga för en invigning eller en livesändning. Det händer mycket i vår stad, och vi är alltid med på ett hörn. Att vara kommunikationsbyrå i Kiruna är förmodligen Sveriges mest varierade och spännande jobb. Här finns en gruvnäring som är livsviktig för Europas framtid. Här finns också en unik natur som är minst lika viktig, och fantastiska människor som brinner för en mängd olika saker. Det är de många olika perspektiv vi möter i vårt arbete som gör det så givande och intressant.

Ett exempel på projekt vi arbetat med under året är Kultura Kiruna, där industri och kultur förenas i ett arrangemang som får Kiruna att sträcka på sig. I Kultura Kiruna har vi varit delaktiga i allt från strategi till skyltning.

Arbetsbeskrivning 

Som projektledare på Heedmark omfattar ditt arbete allt från affärsstrategiska diskussioner tillsammans med kund till planering, kreation och produktion. Du sätter dig in i kundens affär och omvandlar affärsmål till tydliga strategier för kommunikation. Du ansvarar för planering och genomförande från start till mål, oavsett om det rör sig om en kampanj i digitala medier, en trycksaksproduktion eller ett event.

I arbetet ingår att:  

  • Delta i ett proaktivt försäljningsarbete av tjänster inom kommunikation.
  • Skriva briefer till både kunder och kreatörer – god kommunikation är en röd tråd i ditt arbete.
  • Skapa och upprätthålla projektstruktur med hjälp av digitala verktyg, där du omvandlar kundens beställning till arbetsuppgifter för vårt team av formgivare, copywriters m.fl.
  • Göra beställningar från externa leverantörer inom foto och film m.m.
  • Leda produktionsteamet och ansvara för genomförandet och lönsamheten i projekten.

 

Din profil

Du är en rutinerad projektledare som är bra på att ta människor och få saker gjorda. Struktur är en självklarhet för dig, du är van att ta fram projektbudgetar och produktionsplaner och du vet hur man får en arbetsgrupp att leverera i tid och inom budget.

Du arbetar effektivt i Microsoft Office och lär dig snabbt verktyg som Asana, Dropbox och Kontentino. B-körkort är ett krav.

En viktig del av din roll som projektledare är att stötta dina kollegor, och ser till att de trivs och mår bra. Att jobba i team är det bästa du vet, samtidigt kavlar du gärna själv upp ärmarna när det behövs. För att trivas, prestera och utvecklas bäst i denna roll är du prestigelös, ansvarstagande och gillar att ha kul på jobbet!


Vad erbjuder vi?

Heedmark är ett tillväxande företag som erbjuder en flexibel arbetsplats med en stor variation av uppdrag. I ditt arbete har du stöd av ett härligt team som jobbar i Kiruna och på distans. Från årsskiftet arbetar vi från nybyggda lokaler i Kiruna centrum.

Tjänsten är på heltid med placering i Kiruna. Lön och tillträde efter överenskommelse. Heedmark har kollektivavtal med Unionen.


Så söker du tjänsten

Sök tjänsten via e-post med personligt brev och CV till admin@heedmark.com senast den 30 november 2023. För frågor är du välkommen att kontakta vår vd Daniel Kangas, daniel.kangas@heedmark.com, 070-226 26 56.