Är du ingenjör och vill ta steget in i kommunikation? 

Heedmark nyheter   •   9 mars, 2023

T

ill vårt kontor i Kiruna söker vi nu en process- och projektledare för att leda uppdrag inom industrikommunikation och utveckla våra interna processer.

Obs! Vi har förlängt ansökningstiden!

Heedmark har sedan 2006 hjälpt kunder att utveckla strategisk kommunikation som skapar långsiktiga och starka värden. Med fokus på våra kunder inom industrin söker vi en utåtriktad och handlingskraftig projektledare som parallellt med sina kunduppdrag ska ansvara för utvecklingen av våra processer. 

Arbetsuppgifter

Ett vanligt case hos oss är en hemsidesproduktion för en kund inom industrin. Din uppgift blir att projektleda arbetet med stöd av en webbproducent och i dialog med kund bestämma hemsidans innehåll. Vilka budskap ska kommuniceras? Vilka texter och bilder behövs? Du skriver egna råtexter som du överlämnar till copywriter för färdigställande. Foto, film och illustrationer beställer du från våra specialister. På samma sätt, nära kund och i en projektledande roll, arbetar du med projekt inom annonsering och trycksaksproduktion. Som ingenjör förstår du kundens produkt eller tjänst och kan tillsammans med våra kommunikationsexperter omsätta den i starka, tydliga budskap.

Parallellt med dina kunduppdrag kommer du att ansvara för att utveckla Heedmarks egna produktionsprocesser enligt principerna för Lean. Din roll blir att identifiera effektiva arbetssätt och ansvara för att de implementeras inom organisationen.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med intresse för god kommunikation. Vi ser gärna att du har arbetat inom basindustrin med produktion av rapporter, flödescheman, manualer och liknande. Du har arbetat i en projektledande roll och är bra på att ta människor och få saker gjorda. 

Som person är du en lagspelare som kommunicerar rakt och prestigelöst. Du är strukturerad, effektiv, noggrann och stresstålig. Du arbetar effektivt i Office-paketet och lär dig snabbt verktyg som Asana, Dropbox och Kontentino. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Heedmark är ett tillväxande företag som erbjuder en flexibel arbetsplats med en stor variation av uppdrag. I ditt arbete har du stöd av ett härligt team som jobbar i Kiruna och på distans. Organisatoriskt ligger din roll under vd med en avsikt att utveckla rutiner och processer parallellt med dina kunduppdrag. Tjänsten är på heltid med placering i Kiruna. Lön och tillträde efter överenskommelse. Heedmark har kollektivavtal med Unionen.

Så söker du tjänsten

Ansök via e-post med personligt brev och cv till admin@heedmark.com senast den 30 april 2023. För frågor är du välkommen att kontakta Daniel Kangas, daniel.kangas@heedmark.com, 070-226 26 56.

Vi ser fram emot din ansökan!