Loading...
OM OSS2018-10-12T09:44:25+00:00

Om Heedmark

Heedmark är en liten kommunikationsbyrå med ett brett nätverk av specialister som alla brinner för att utveckla starka varumärken och skapa kommunikation som sticker ut och väcker intresse.

Vårt Teknikteam har särskild kompetens inom produktutveckling och teknisk kommunikation men vi jobbar lika gärna med projekt som rör besöksnäring, konst eller kommun.

Även om vi är en liten byrå har vi kontor i Sveriges två största kommuner. Välkommen in på en fika för att lära känna oss bättre!

I snitt har våra kunder varit med oss i 5 år eller mer. Det ser vi som ett kvitto på att vårt arbetssätt är uppskattat.

DANIEL KANGAS
VD & Grundare

Medarbetare

HEEDMARK BESTÅR AV ETT KÄRNTEAM AV ERFARNA MEDARBETARE OCH ETT ENGAGERAT NÄTVERK SOM VI SAMARBETAR MED I OLIKA PROJEKT.

Daniel Kangas
Grundare & vd

Daniel är en konceptstark produkt- och varumärkesutvecklare som gillar att plocka fram det mest kreativa i de team han arbetar med. Han är senior inom såväl kommunikation som produktutveckling och har särskild kompetens och erfarenhet inom teknik och industri.

 

Axel Malmström
International Sales & Marketing Advisor

Axel brinner för marknadsföring och sälj och med meriter från industri och besöksnäring är han en stark resurs för Heedmark och Kiruna. Axels erfarenheter från Norden, Ryssland och Baltikum är en tillgång för kunder som vill utforska nya marknader.

 

Henrik Engström
Digital marknadsförare & Projektledare

Med en unik branschinsikt baserad på 14 år i gruvindustrin jobbar Henrik nära våra industrikunder i analoga och digitala projekt och hjälper kunder oavsett bransch till en smartare digital strategi.

Marit Kangas
Produktionsledare & Copywriter

Marit är en stilsäker copywriter som gärna tar sig an uppdrag som kräver omfattande research. I teamet bidrar Marit även med sin mångåriga erfarenhet av varumärkesutveckling, främst inom restaurang- och besöksnäring.

 

Externt nätverk

VÅRA EXTERNA SPECIALISTER TILLFÖR VÄRDEFULL KOMPETENS OCH ERFARENHET INOM SITT ARBETSOMRÅDE.

Niklas Ekblom
Produkt & Affärsutvecklare för tekniksektorn

Niklas har arbetat med kommunikations- och affärsutvecklingsfrågor sedan tonåren och har bland annat som delägare tagit Ecoclime till börsen. Han ingår i vårt teknikteam med en lång referenslista av uppdrag för den produktutvecklande industrin.

Anna Skogh
PR & kommunikation

Anna är diplomerad marknadskommunikatör vid Berghs School of Communication och har senior erfarenhet inom PR, främst inom myndighet, destination och nöje. Bland arbetsgivarna finns IQ Media, EMI Music, Disney Pictures, Heedmark AB och Swedish Lapland.

Fredric Alm
Produkt, foto & film

Fredric är en rutinerad fotograf och filmare som kan koka soppa på en spik. Han är en mångsidig kreatör med känsla för såväl människor som maskiner och tar sig an stora arrangemang med lätthet. Fredric har lång erfarenhet av industri och näringsliv.

Fredrik Kangas
Product & Business Developer

Fredrik har en unik förmåga att sätta sig in i tekniska frågeställningar och jobba mot nyskapande lösningar samtidigt som han bemästrar företagandets dagliga praktiska utmaningar. Han har de senaste 13 åren i rollen som vd byggt upp verksamheten, produktportföljen och varumärket för Kiruna Wagon.

Barbro Rönnfors
Project & Communications Manager

Barbro har senior kompetens inom projektledning för industri och näringsliv, en skarp penna för strategiskt innehåll och noggrannheten för punktlig projektledning. Hon har 20 års erfarenhet av de stora industrierna och brinner lite extra för hållbarhetsfrågor.

Heedmark Teknikteam

VÅRT TEKNIKTEAM HAR SÄRSKILD KOMPETENS INOM PRODUKTUTVECKLING, TEKNISK KOMMUNIKATION OCH INTERNATIONELLT SÄLJ- OCH MARKNADSARBETE.

Daniel Kangas
Produkt- & kommunikationsutvecklare

Axel Malmström
International Sales & Marketing Advisor

Fredrik Kangas
Product & Business Developer

Niklas Ekblom
Produkt & affärsutvecklare för tekniksektorn

Kontakta oss

BEHÖVER DU HJÄLP MED ATT KOMMUNICERA Ett BUDSKAP, PRODUKT ELLER TJÄNST? KONTAKTA OSS, VI FINNS I KIRUNA OCH STOCKHOLM.

Kontakta oss